• Velg webside

Karriere

Vi lykkes på grunn av dyktige medarbeidere, og har et sterkt samhold gjennom spennende prosjekter og sosiale aktiviteter, så vel som fokus på intern faglig utvikling.

Våre medarbeidere er den viktigste faktoren for at Altran skal kunne være innovative også i fremtiden. Innovasjon er en av våre fem kjerneverdier.

Vi er en del av store Altran, et globalt ingeniør- og spesialist-selskap med over 26 000 ansatte i mer enn 20 land. Store Altran har en fantastisk track record på å levere spennende prosjekter som kombinerer software engineering og mechanical engineering - slik som mission control for Solar Impulse og The Connected Car for BMW. Her finner du noen av våre Innovation Makers, medarbeidere som daglig hjelper våre kunder med å skape verdi ut av det som før kanskje bare var en god idé.

Altran er en av Skandinavias ledende bedrifter på Microsoft-teknologi, og men har også et veldig aktivt og engasjert software engineering miljø som har bred erfaring med komplekse, intelligente systemer og systemutvikling. Vi vokser i Norge og ønsker å komme i kontakt med deg som har jobbet innenfor Enterprise Content Management eller Software Engineering.

Send oss din CV til Camilla.Bakken@remove-this.altran.com og vi kontakter deg!