• Velg webside

Designer? Bli med på en reise i et lite, men stort multinasjonalt konsern!

Du har lidenskap for å arbeide med design hos våre store nasjonale og internasjonale kunder. 

Hos Altran er vi opptatt av å se enkeltmennesket og anser  våre kollegaer som årsakene til vår suksess. Vi vet at våre medarbeidere er nøkkelen til den posisjonen vi har i markedet i dag.Derfor er det åpenbart at du er motivert for å jobbe i et team og at du har utpreget evne til å kommunisere godt, fortrinnsvis både norsk og engelsk. 

Derfor Altran

Vi omfromer ideer til løsninger. Vi jobber med hele verdikjeden, så du får mulighet å være med fra begynnelse til slutt. Du vil følge kunden fra barnsben til de kan stå på egne ben. Vi jobber tett på både brukeren og resten organisasjonen for å skape best mulige løsninger for alle parter. Vi er glade i å snakke med mennesker og å være en rådgivende part mellom bruker, forretning og teknologi.

 

Du har dette i bagasjen

- Du har gjennomført workshops

- Wireframes

- Brukertesting

- Customer journey

- Erfaring fra anerkjente rammeverk og design patterns 

- Gjerne erfaring med CSS og HTML

- Gjerne litt programmeringskunnskap.

- Erfaring/kjennskap til verktøy som Adobe CS og/eller Sketch

 

Utdannelse:

- Bachelor eller tilsvarende innen datarettet fag

- Erfaring kan kompensere for utdannelse

 

Dette ser spennende ut!

Da skal du ta kontakt med oss med en gang.Altran er små i Norge men med et stort, multinasjonalt konsern i ryggen. Vi skal vokse og vil ha deg med på denne reisen. Hos oss vil du oppleve kombinasjonen av et lidenskapelig startup-miljø samtidig som du får tryggheten av å ha en av verdens ledende konsulentforetak i ryggen. Vi mener at din personlige, faglige utvikling og vårt sterke fellesskap er nøkkelen til at du vi oppleve fornøyde kunder hos Altran.

Vårt kontor ligger i Oslo sentrum. Vi har en uformell, smidig og flat organisasjonsstruktur som gjør at tiltak og handlinger både settes i live og gjør forskjell. 

Vi mener at alt må gjøres med engasjement og følelse. Videreutvikling og opplæring er selvsagt en viktig del av hva vi kan tilby deg. Til gjengjeld forventer vi at du bidrar til vår kultur og støtter våre holdninger, noe som betyr trygghet i det vi kan, ansvar for det vi gjør og et sterkt ønske om å alltid gjøre det beste vi kan.

 Ta kontakt med Camilla.Bakken@remove-this.altran.com nå!