• Velg webside

Partnerskap

Synaptic Technologies AS er en norsk forsknings-og utviklingsselskap som spesialiserer seg på Internet of Things og web-basert semantisk nettverk.

Neo4J er en grafdatabase som er spesielt velegnet for informasjon som krever lynraske oppslag og mønstergjenkjenning på data med store mengder relasjoner. Graf er best på tett koblede data med mange noder og mange kanter men relativt få egenskaper. Med Neo4J finner man lett komplekse mønster som ville krevd svært komplekse og trege spørringer i en konvensjonell SQL-database.

Vi jobber med SharePoint, Business Intelligence, Search, Content Management, Collaboration, Communication, Social Networking og Office 365 (Skytjenester). Altran er i dag det ledende SharePoint konsulentselskapet i Skandinavia.

Novell designer og bygger programvare som gjør folk mer produktive og arbeidsmiljøer sikrere og enklere å administrere.

NetIQ integreres sømløst med eksisterende infrastrukturer og benytter et helhetlig servicefundament, som gjør at IT-eksperter kan administrere forretningstjenester på en intelligent måte. 

SUSE er den opprinnelige leverandøren av Enterprise Linux distribusjonen og den mest interoperable plattformen for virksomhetskritiske databehandling. Med en portefølje sentrert rundt SUSE Linux Enterprise, benyttes løsningen av tusenvis av organisasjoner over hele verden på tvers av fysiske, virtuelle og sky miljøer.