• Velg webside

Enterprise Content Management

Enterprise Content Management (ECM) er det sett av metoder, verktøy og prosesser som kreves for å administrere ustrukturert informasjon.

Informasjon er tilgjengelig i mange digitale former: tekstdokumenter, tekniske tegninger, XML, stillbilder, lyd og video-filer og mange andre typer og størrelser.

ECM hjelper deg å effektivisere informasjonshåndteringen fra opprettelsen av dokumenter til sletting. Informasjon i forskjellige systemer kan knyttes sammen og ved bruk av arbeidsflyt kan saksgang og kvalitet sikres. Kort sagt, gir ECM kontroll og styring av den store mengden av ustrukturert informasjon i virksomheten.

Altran er den ledende leverandøren av ECM tjenester i det nordiske markedet. I nærmere 15 år har vi hjulpet bedrifter å få kontroll over informasjonen. For å oppnå dette, har vi gjort langsiktige investeringer, både i vårt personale og i partnerskap med ledende plattformstilbydere innen ECM.

Vi hjelper organisasjoner med hele innføringen fra policy, strategi, arkitektur, taksonomi og governance til implementering av løsning.

Resultatene taler for seg selv - i dag, tør vi si at vi har det største og mest sofistikerte ECM kompetansesenteret i vårt marked med over 150 spesialister.

Vi har tett og langsiktig partnerskap med ledende plattformsleverandører. Men aller viktigst - vi har et bredt spekter av fornøyde kunder!