• Velg webside

SharePoint

Altran er Microsoft VIP partner innen Portals & Collaboration og Business Intelligence.

Vi jobber med SharePoint, Business Intelligence, Search, Content Management, Collaboration, Communication, Social Networking og Office 365 (Skytjenester).

Altran er i dag det ledende SharePoint konsulentselskapet i Skandinavia. Med mange hundre tusen timer i prosjektbagasjen vet vi hva vi snakker om.

Vi er eksperter på å utnytte SharePoints styrker og vet hva vi bør styre unna for å møte kundens spesifikke behov. Vår suksess kan forklares ut ifra vår vilje og evne til å forså våre kunder.

Altran er i dag en av få partnere som har klart de tøffe kravene for å oppnå guldstatus på samtlige kompetanser for SharePoint, dvs Content Management, Search, Portals & Collaboration, Digital Marketing og Business Intelligence.

Vi har flere utmerkelser. Blant annet vårt eget globale intranett som ble kåret til ett av verdens ti beste av amerikanske Nielsen Norman Group. I 2010 ble Lindex intranett kåret til Sveriges beste av RIM (Redaktörer Interna Media).

I vårt Microsoft demosenter (CIE) kan du som kunde oppleve Microsofts plattform for produktivitet og se hvordan det kan innføres i deres organisasjon. Book gjerne et besøk for en opplevelse utenom det vanlige!